Nieuws

De dienstverlening van ACS is er niet enkel op voorzien om uw vragen te beantwoorden. Via onze website en direct mailing informeren we onze klanten ook op een proactieve manier.

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact op met onze klantendienst of maak een afspraak in een van onze kantoren.

 

 • Niet voorafbetalen kan kostelijk worden

  woensdag, 21 februari, 2018 - 11:18
    De belastingvermeerdering is dit jaar verdriedubbeld. Het percentage liep op van 2,25% tot 6,75%. Dat is één van de maatregelen van de regering om de gedaalde vennootschapsbelasting te compenseren.atregelen van de regering om de gedaalde vennootschapsbelasting te compenseren.
  Lees meer...
 • Autokosten vanaf 2018

  woensdag, 31 januari, 2018 - 10:22
  De aftrekbaarheid van autokosten wordt vanaf volgend jaar aangepakt. In twee fases worden er verschillende wijzigingen doorgevoerd. De eerste fase is al voor 2018, waarin het aftrekregime in de personenbelasting gelijkgesteld wordt met die in de vennootschapsbelasting. In de tweede fase (vanaf 2020) worden de regels grondig hervormd.
  Lees meer...
 • Voordelen van alle aard pc, tablet en smartphone: nieuwe bedragen vanaf 2018

  woensdag, 31 januari, 2018 - 10:18
  Wie van zijn werkgever gratis een pc, laptop, tablet of smartphone krijgt, krijgt een voordeel van alle aard. Dat is uiteraard belastbaar. De waarde van dit voordeel wordt forfaitair vastgesteld. Vanaf 1 januari 2018 worden de forfaits aangepast om ze beter in overeenstemming te brengen met de werkelijke waarde van deze toestellen.  
  Lees meer...

Meer artikelen...