Nieuws

De dienstverlening van ACS is er niet enkel op voorzien om uw vragen te beantwoorden. Via onze website en direct mailing informeren we onze klanten ook op een proactieve manier.

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact op met onze klantendienst of maak een afspraak in een van onze kantoren.

 

 • Hoe moet je correct een factuur opstellen?

  vrijdag, 16 juni, 2017 - 14:47
    Bij het leveren van goederen, of verlenen van diensten aan een ander bedrijf (B2B) is men steeds verplicht een correcte factuur op te stellen. Aan een particuliere klant (B2C) moet men in welbepaalde gevallen ook een correcte factuur opstellen. Het ontbreken van de verplichte vermeldingen op de factuur kan leiden tot sancties.
  Lees meer...
 • Nieuwe aangifte personenbelasting aanslagjaar 2017

  dinsdag, 9 mei, 2017 - 09:08
    Onlangs werd het nieuwe formulier voor de aangifte personenbelasting gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. De nieuwe aangifte telt 88 nieuwe codes, 13 codes zijn geschrapt. De aangifte telt nu maar liefst 885 codes. Ook dit jaar kan de belastingplichtige of zijn accountant de aangifte elektronisch invullen en via de online toepassing ‘Tax-on-web’ indienen.
  Lees meer...
 • Kwartaalvoorschotten btw afgeschaft vanaf 01/04/2017

  woensdag, 29 maart, 2017 - 19:55
    De gebruikelijke betalingen van de kwartaalvoorschotten inzake de btw zullen vanaf 01/04/2017 niet meer verplicht zijn. Deze wijziging werd genomen in het kader van een verdere vereenvoudiging van de btw-wetgeving
  Lees meer...

Meer artikelen...